Tentang Kami

Hubei Jingcan Kaca Produk Co, Ltd

Produksi produk bahan gelas, sapertos trhinju rhinestone, asesoris sapatu, manik-manik kristal buatan tangan & kalung, kristal manik, batu kristal mewah, chaton kaca, kancing, bagian candelier kristal sareng asesoris pakean jsb.

Jewelry

Tentang Kami

Tempatna di Tongshan, China, Hubei Jingcan Glass Co, Ltd sacara khusus dina panilitian, pamekaran sareng produksi produk bahan gelas, sapertos manik rhinestone, manik kaca kristal, gelang manik & kalung, batu kristal mewah ons chatons gelas, banding rhinestone , bagian candelier kristal sareng asesoris pakean jsb Kantor Yiwu mangrupikeun jabatan anyar, kalebet 2 pabrik leuwih 200 karyawan. Pabrik urang ngagaduhan pangalaman dina ngahasilkeun langkung ti 10 taun, sareng parantos mimiti ékspor 8 taun ka. Ayeuna 70% produk urang diekspor ka sadaya dunya, kalebet Amérika Kidul, Amérika Kalér Amérika Tengah, Tengah-Wétan, Eropa Wétan, Afrika jsb. Urang teras-terasan dina prinsip kualitas luhur, harga kalapa, pangsaéna, waktosna pangiriman. Utamana, kejujuran sareng amanah mangrupikeun tesis penting dina bisnis internét. Kami bakal dihargaan pisan upami aya kasempetan pikeun urang damel sareng anjeun, Naha anjeun resep damel sareng kami ayeuna? Upami anjeun ngagaduhan paménta. Punten ulah sateuacana ngirim pertanyaan ka kami.

Ngalaman

Pabrik urang ngagaduhan pangalaman dina ngahasilkeun langkung ti 10 taun, sareng parantos mimiti ékspor 8 taun ka.

Kompeténsi Inti

Kami teras-terasan dina prinsip kualitas luhur, harga kalapa, pangsaéna, pangiriman tepat waktu. Utamana, kejujuran sareng amanah mangrupikeun diatesis penting dina bisnis internét.

Diekspor ka Dunya

Ayeuna 70% produk urang diekspor ka sakumna dunya, kalebet Amérika Kidul, Amérika Kalér, Amérika Tengah, Wétan Tengah, Eropa Wétan, Afrika, jsb.

logo

INGIN KANGGURU DENGAN AS?