• High quality nail flat back crystal glass non hot fix nail art stone

    Kualitas tinggi tonggong datar tonggong kristal sanés panas fix seni seni kuku

    Rhinestones hothotfix Austrian sareng Czech, dua ieu kualitas luhur, henteu cocog dina kacaangan, kualitas sareng saterasna. Kualitasna ampir tiasa ngahontal 100% laju lulus, tapi hargana luhur, cocog pikeun jam tangan, sabuk, dompet, sareng sanésna produk anu sanésna ngabutuhkeun kurang rhinestone. kanggo rhinestones domestik, sesah pikeun ngahontal kualitas anu sami, tapi ogé alus teuing, cocog pikeun ageman, lawon, hiasan jsb. Anu langkung penting, rasio kinerja-ongkosna pangluhurna.