PRODUK KAMING

Jewelry

Perkenalan ringkes kami

Tempatna di Tongshan, Cina, Hubei Jingcan Glass Co, Ltd khusus dina panalungtikan, pamekaran sareng produksi produk bahan gelas, sapertos manik rhinestone, manik gelas kristal, kalung manik & kalung, batu kristal mewah, chaton kaca, banding rhinestone. bagian candelier kristal sareng asesoris pakean jsb.

TENTANG KAMI

We always insist on the principle of high quality, competitive prices, best service, timely delivery. Especially, honesty and trust are vital diathesis in internet business.

Kompeténsi Inti

Kami teras-terasan dina prinsip kualitas luhur, harga kalapa, pangsaéna, pangiriman tepat waktu. Utamana, kejujuran sareng amanah mangrupikeun diatesis penting dina bisnis internét.

Our factory has experience in producing for more than 10 years, and has started to export for 8 years.

Ngalaman

Pabrik urang ngagaduhan pangalaman dina ngahasilkeun langkung ti 10 taun, sareng parantos mimiti ékspor 8 taun ka.

Now 70% of our products are exported to all over the world, including South America, North America, Central America, Middle-East, East Europe, Africa, etc.

Diekspor ka Dunya

Ayeuna 70% produk urang diekspor ka sakumna dunya, kalebet Amérika Kidul, Amérika Kalér, Amérika Tengah, Wétan Tengah, Eropa Wétan, Afrika, jsb.

APLIKASI

Kualitas High, Harga Kompetitif

APLIKASI

Palayanan Pangalusna, Kejujuran sareng Percaya