Manik-manik kaca kristal Cina sacara masif, borongan manik-manik kristal rondelle pikeun borongan

Katerangan Singkat:

Manik gelas mangrupikeun jenis asesoris anu biasa, dipaké sacara umum di pakean, ageman soré, sapatu, topi, tas, sirah, ngagem, tekstil wol, sulaman manik, pencahayaan, karajinan, jsb anu diklasifikasikeun ku rupa, aranjeunna kalebet kaasup manik Rondelle. Manik bikar, Manik Drop, Manik Menara, Manik kubus, Manik Bundar, jsb.


Jinis Produk

Produk Tag

Pambuka

Manik gelas mangrupikeun jenis asesoris anu biasa, dipaké sacara umum di pakean, ageman soré, sapatu, topi, tas, sirah, ngagem, tekstil wol, sulaman manik, pencahayaan, karajinan, jsb anu diklasifikasikeun ku rupa, aranjeunna kalebet kaasup manik Rondelle. Manik bikar, Manik Drop, Manik Menara, Manik kubus, Manik Bundar, jsb.

Manik-manik Kristal-Manik Kristal nyaéta gaya manik anu pang populerna dina sadaya kategori. Manik bikar datangna dina warna anu paling lega sareng épék ogé tujuh ukuran anu serbaguna. Manik Crystal Bicone gaya kami dina ukuran 3mm ka 10mm ayeuna sayogi.

Manik-buleud Kristal Bunder-Manik bulat nawarkeun kaahlianana sareng kaahlian anu hébat sareng ngaungkeun maksimal ku ukuranana. Manik anca ieu mangrupikeun salah sahiji pilihan manik gelas anu bentukna tina pilihan anu paling populér tina manik Bunder kalebet salapan ukuran sareng rangkaean warna populér sareng épék.

Manik Drop Kristal — Manik-ali manik ngajentulkeun dina desain strung atanapi salaku rebutan tina kalung, anting atanapi pinggel. Dimana wae anjeun nempatkeun éta, anjeun nyiptakeun perhiasan kana perhiasan anjeun upami panon ditarik sapanjang panjangna dipasakan.

Ihtisar

Rincian Gancang

Bahan Loih Manik Crystal, Lampwork & Kaca
Jenis Sértipikat Euweuh
Tempat Asal Hubei, Cina
Ngaran Brand DS Crystal
Nomer Modél G180714023
Warna Manik leuwih ti 100kinds
Ngaran Produk Manik-manik gelas kristal
Ukuranna 2mm 3mm 4mm 6mm 8mm 10mm 12mm jsb
Bahan Crystal, Lampwork & Kaca
Dianggo Aksésori
Jenis Manik Leungit
MOQ 100 Strands
Sampel Gratis

Pasokan Kamampuhan

Kabisa Suplai: 100000 Strand / Strands per Minggu

Pembungkusan & Pangiriman

Rincian Bungkusan:

Nyiptakeun manik-manik Kaca kristal DIY DIY
Rincian Bungkusan 2mm, 3mm 6000-6500 lambar / karton
4mm 4500 lambar / karton
6mm 1500 lambar / karton
8mm 1000 lambar / karton
10mm 500 lambar / karton
Waktu Pangiriman 3-15 dinten

Pelabuhan: Ningbo / Shanghai

Waktos prosés :

Kuantitas (Senén)

1 - 10000

> 10000

Est. Waktos (dinten)

5

Rundingan

Katerangan

Manik-manik Kaca Kristal Cina Dina bulk , borongan kaca Rondelle Kristal Manik Kanggo nyieun perhiasan

* Pikeun manik alun-alun, urang ngagaduhan langkung ti 100 warna sareng ukuran ti 2mm ka 18mm

Ngaran merek:
DS Crystal
Bahan:
Gelas / Lampu
Ukuran:
2mm 3mm 4mm 6mm 8mm 10mm 12mm jsb.
Téhnik:
Mesin motong
Warna:
Punten tingal kartu warna kami
Dianggo
Anting Anting Gelang Stud Anting Anting-Anting Perhiasan Tetep Pesant
Kualitas:
Kualitas luhur
MOQ:
100 lambar per warna ukuranana

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Patali produk