Bohemian fashion tila manik-manik perhiasan gelang perhiasan, gelang pesona perhiasan borongan

Katerangan Singkat:

Kaseueuran urang ngagem perhiasan kumargi, sapertos urang resep kumaha sigana. Nganggo perhiasan tiasa janten cara pikeun ngémutan diri, ngalengkepan hiji busana, sareng ngadamel pernyataan. Perhiasan sok maénkeun peran anu penting dina kahirupan awéwé sareng nyepeng tempat anu khusus dina kahirupanna. Perhiasan ogé mempengaruhi kahirupan awéwé sacara pribadi sareng profésional.


Jinis Produk

Produk Tag

Pambuka

Kaseueuran urang ngagem perhiasan kumargi, sapertos urang resep kumaha sigana. Nganggo perhiasan tiasa janten cara pikeun ngémutan diri, ngalengkepan hiji busana, sareng ngadamel pernyataan. Perhiasan sok maénkeun peran anu penting dina kahirupan awéwé sareng nyepeng tempat anu khusus dina kahirupanna. Perhiasan ogé mempengaruhi kahirupan awéwé sacara pribadi sareng profésional. Awéwé anu mawa potongan perhiasan anu pikaresepeun katingali pinter, mandiri, cerdas sareng anu saé. Manik tiasa dianggo dina langkung atanapi kirang unggal proyék pembuatan perhiasan. Bisa nyieun kalung, gelang, anting. Sareng manik nambihan sentuhan anu elegan pikeun perhiasan.

Perhiasan busana JCCrystal kalebet kalebet manik kalung, gelang, anting. Sapertos siki manik, Gelang, Gelang Tila.

Ihtisar

Rincian Gancang

Jenis Perhiasan Gelang, Bangles
Jenis Sértipikat Euweuh
Gaya BOHEMIA
Tempat Asal Zhejiang, Cina
Ngaran Brand JC Crystal
Nomer Modél DS-BB01
Gelang atanapi Jenis Bangles Gelang manik
Dijajah Milangkala, Kado, Pesta, kawinan
Jenderal Barudak, Unisex, Awéwé
Konci Gelang Bead
Kualitas Kacida
MOQ 12 lembar (2 potongan / angkatan)
Ngaran Gelang Handmade Gelang
Ukuranna 18mm (leuwih atawa kurang)
Warna Campur
Perhiasan Bahan Utama Gelas
Batu Utama Gelas

Pembungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual: Item tunggal
Ukuran pakét tunggal: 5X5X5 cm
Beurat kasar tunggal: 0,030 kg
Jenis Paket: Gumantung kana syarat klien
Waktos prosés:

Kuantitas (Senén)

1 - 20

> 20

Est. Waktos (dinten)

15

Rundingan

Katerangan

Produk Brand
JC Crystal
Ngaran Item
Fesyen Éropa tila buatan tangan manik gelang perhiasan gelang pesona perhiasan
Bahan
Tila Manik
Téhnik
Handmade
Kualitas
A
Ukuranna
18mm (leuwih atawa kurang)
Warna
Campur
MOQ
12 potongan (2 potongan / angkatan)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Patali produk