Asesoris garam rhinestone kristal banding motong plastik kembang, ngaput trimming plastik rhinestone

Katerangan Singkat:

Banding Rhinestone, Rhinestone Ranté sareng trimming, langkung ti 80 rupa warna, Narima Warna Pelanggan, Dekorasi Baju / Garasi / Sapatu / Kantong / Perabot / Perhiasan / Tekstil Home. Plastik Rhinestone Banding dumasar kana jumlah barisan, aya garis-garis pangeboran sareng sababaraha jalur latih.


Jinis Produk

Produk Tag

Pambuka

1. Banding Rhinestone, Rhinestone Ranté sareng trimming, langkung ti 80 rupa warna, Narima Warna Pelanggan, Dekorasi Baju / Garasi / Sapatu / Kantong / Perabot / Perhiasan / Tekstil Home.

2. Plastik Rhinestone Banding dumasar kana jumlah barisan, aya jalur bor tunggal sareng sababaraha jalur bor.

3. Kami kedah nyandak warna anu pang populerna sareng nyiptakeun produk Rhinestone Banding.So kami, ngajadikeun barang-barang kami anu saé pikeun seueur proyék.

4. ss5 \ ss6 \ ss8 mangrupikeun ukuran anu pang jual.

5. Kami ngagaduhan langkung ti 7 taun pangalaman produksi bahan baku sareng langkung ti 12 taun ékspor pangalaman. Kelir sareng desain kami macem, pikeun rhinestone trimming, urang gaduh langkung ti 80 warna plastik sareng 100 desain.

6. Upami anjeun mendakan sababaraha masalah nalika anjeun nampi barang, punten wartosan kami ti heula sareng kirimkeun langkung seueur inpormasi ka kami, kami bakal nyobian ngamajukeunana.

Ihtisar

Rincian Gancang

Jenis Produk Pemangkasan
7 dinten conto waktos waktos timah Dukungan
Bahan Manik kaca & cangkir plastik
Jenis Pemotong Rhinestones
Anggo Kantong, Tungku Bumi, Garasi, sapatu
Ukuranna Sesuaikeun
Tempat Asal Hubei
Ngaran Brand DS Crystal
Nomer Modél G200320003
Ngaran Produk Rhinestone Banding Kembang Plim Kembang, Plém Rhinestone Plastik
Warna Ngaropéa
Rarancang Kembang
Gampang panawaran Leungeun
MOQ 1000 yard
Pangmayaran Pay / T

Pasokan Kamampuhan

Kamampuhan Pasokan: 10000000 Yard / yard per Minggu

Pembungkusan & Pangiriman

Rincian Bungkusan: Kami biasana nempatkeun 200 kartu ka hiji karton, 10yards / kartu. Karton kami 40 * 30 * 25, sareng ukuran sanésna sayogi
Pelabuhan: Ningbo / Shanghai
Waktos prosés:

Kuantitas (yard) 1 - 100000 > 100000
Est. Waktos (dinten) 15 Rundingan

Katerangan

Asesoris Garasi Rhinestone Crystal Perpustakaan Kembang Plim, Ngaput Plastik Rhinestone Trimming

* Kanggo ieu barang, urang ngagaduhan langkung ti 100 jinis sareng 80 jinis warna (warna campuran, palapis Ab.)

Ngaran merek: DS Crystal
Bahan: Gelas / Plastik
Kualitas: AAA
Téhnik: Sulam / Mesin
Ukuran: Ngaropéa
MOQ: 1000 yard
Warna: Punten parios kartu warna di handap
Waktos pangiriman:
7-30 dinten, gumantung kana kuantitas anjeun
rb-16-1
rb-15
rb-12
rb-07
rb-09
rb-14
rb-13
rb-08
rb-11
rb-10

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami