Kualitas tinggi tonggong datar tonggong kristal sanés panas fix seni seni kuku

Katerangan Singkat:

Rhinestones hothotfix Austrian sareng Czech, dua ieu kualitas luhur, henteu cocog dina kacaangan, kualitas sareng saterasna. Kualitasna ampir tiasa ngahontal 100% laju lulus, tapi hargana luhur, cocog pikeun jam tangan, sabuk, dompet, sareng sajabana produk anu sanésna anu peryogi kirang rhinestone. kanggo rhinestones domestik, sesah pikeun ngahontal kualitas anu sami, tapi ogé alus teuing, cocog pikeun ageman, lawon, hiasan jsb. Anu langkung penting, rasio kinerja-ongkosna pangluhurna.


Jinis Produk

Produk Tag

Pambuka

Hotfix Austria sareng rhinestone panas Czech, dua ieu kualitas luhur, henteu cocog dina kacaangan, kualitas sareng sajabana. Kualitasna ampir tiasa ngahontal 100% laju lulus, tapi hargana luhur, cocog pikeun jam tangan, sabuk, dompet, sareng sajabana produk anu sanésna anu peryogi kirang rhinestone. Pikeun rhinestones domestik, éta moal tiasa ngahontal kualitas anu sami, tapi ogé saé pisan, cocog pikeun ageman, lawon, hiasan jsb. Anu langkung penting, rasio peréduksi hargaana paling luhur.

Ihtisar

Rincian Gancang

Jenis Produk Rhinestones
7 dinten conto waktos waktos timah Dukungan
Bahan Gelas
Bentuk Babak
Jenis Rhinestones Leungit Rhinestones
Téhnik euweuh fix panas
Gaya Dulangna
Anggo Kantong, Garasi, Art Nail, Sapatu
Tempat Asal Zhejiang, Cina
Ngaran Brand DS
Nomer Modél ds20170824013
Warna CRYSTAL AB
Ukuranna ss4, ss6, ss8, ss10, ss12, ss16, ss20, ss30
Ngaran Kualitas kualitas tinggi Kuku datar tonggong kristal non hot fix kuku seni batu
Dianggo Ngahias Baju, tas, sapatu
MOQ 10 kantong per warna
Kualitas Kelas AAA
Gampang panawaran Leungeun
Waktos pangiriman 3-15 dinten kerja
Pangmayaran T / T, paypal

Pasokan Kamampuhan

Kabisa Suplai: 100000 Yard / yard per Minggu

Pembungkusan & Pangiriman

Rincian Bungkusan: Kualitas High paku tukang kaca kristal, 20 kantong / kotak alit, 6 kotak leutik / karton

Pelabuhan: ningbo, shanghai

Katerangan

Kualitas kualitas tinggi Kuku datar tonggong kristal non hot fix kuku seni batu

* Harga langsung pabrik

* Kualitas AAA

* Sampel gratis

Ngaran Produk:
Kualitas kualitas tinggi Kuku datar tonggong kristal non hot fix kuku seni batu
Bahan:
sagelas
Ukuran:
ss4, ss6, ss8, ss10, ss12, ss16, ss20
Kualitas berlian:
AAA
Rhiestone rupa:
Kristal, carystal AB, warna
Pamayaran:
Paypal, union kulon, T / T
Warna:
Kristal AB
MOQ:
10 kantong per warna
hr-08
hr-07

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Patali produk