2mm manik batu permata masker alam pikeun nyieun perhiasan

Katerangan Singkat:

Milarian manik-manik anu pangsaéna, sareng manik anu paling indah. JC Crystal reueus ningalikeun manik batu alami, dijual dina harga anu paling kompetitif sareng kualitas dijamin. Urang ngalaksanakeun macem-macem pangsaéna dina internét, kalebet batu amethyst, lapis lazuli, pirus biru, batu imperial, amber résin, agate, sadaya anu matak-anggun sareng ngukir tina mineral anu paling indah handapeun panonpoé. Sadia dina sauntuyan ukuran sareng jumlah.


Jinis Produk

Produk Tag

Pambuka

Milarian manik-manik anu pangsaéna, sareng manik anu paling indah. JC Crystal reueus ningalikeun manik batu alami, dijual dina harga anu paling kompetitif sareng kualitas dijamin. Urang ngalaksanakeun macem-macem pangsaéna dina internét, kalebet batu amethyst, lapis lazuli, pirus biru, batu imperial, amber résin, agate, sadaya anu matak-anggun sareng ngukir tina mineral anu paling indah handapeun panonpoé. Sayogi dina rupa-rupa ukuran sareng kuantitas, ieu mangrupikeun manik anu berpatutan online anu anjeun cari.

Agate mangrupikeun bentuk chalcedony, batu anu kabentuk dina kaayaan panas anu hébat, sareng asalna dina seueur warna sareng pola. Ngaran-kecap tina rupa-rupa manik luhung sacara déskriptif sacara visual: soca macan, agate seuneu, sikir lumut, tangkal akting, akur bulaok sareng seueur anu sanésna.

Manik leupas batu alami ngagaduhan pola sareng bentuk anu béda-béda, sahingga aranjeunna dianggo sacara lega dina industri perhiasan. Sapertos gelang, pendants, anting sareng barang-barang hiasan baju anu sanés.

Ihtisar

Rincian Gancang

Bahan Loih Manik Batu
Tempat Asal Cina
Ngaran Brand CJ Crystal
Warna Manik tingal kartu warna
Ngaran Manik Batu Beurat Bulk Alam Pikeun Nyusun Perhiasan
Konci manik batu permata
Kualitas Intan sapotong
Waktos pangiriman Kalayan 3-7 dinten
Cara pembayaran TT, Western Union, PayPal, akun USD
Sampel Nyayogikeun gratis
Warna Punten tingal kartu warna

Pembungkusan & Pangiriman

Pelabuhan: Pelabuhan Ningbo & Plabuhan Shanghai
Waktos prosés:

Kuantitas (Senén)

1 - 1

> 1

Est. Waktos (dinten)

3

Rundingan

Katerangan

Manik Batu Beurat Bulk Alam Pikeun Nyusun Perhiasan

* Pangalusna kualitas sareng inspeksi kualitas anu ketat

* Seueur saham sareng langkung ti 130 warna anu béda

* Pangiriman gancang sareng jasa saatos jual

Ngaran Brand
CJ Crystal
Bahan:
Gelas
Kelas (berkualitas):
Bahan kualitasna luhur + Techiques Alus
Bentuk:
Rondelle, bikus, biocne panjang, buleud, maén bal, cai, teardrop, twisted, menara, alun-alun, kubus, bujur, manik siki jsb.
Conto:
Gratis
Kemasan:
1, Pembungkusan kami: Paket profésional sareng bungkus gelembung
2.Custom Packing: Bisa nambihan logo, gambar jsb sareng sadayana ku anjeun
Waktos pangiriman:
Sampel: Saatos 2 dinten. Produksi: 5-15 poé
MOQ
10 Ngadeg pikeun conto conto, 100 lambar kanggo produksi massal
Fitur:
1, Eco-Friendly (Gratis Nickel, Gratis Lead)
2, Kalayan langkung 10 taun pangalaman anu beunghar, ngadamel batu anu sampurna.
3, Harga murah kalayan jasa saé
4, Anjeun tiasa ngaropea pakét
5, Pangiriman gancang sareng langkung ti 130 kelir béda
Pamayaran:
1, Tatanan jaminan jaminan. Alibaba On Orde Baris.
2, L / C; T / T (Transfer Bank, Transfer Wire)
3, PayPal, Western Union, artos gram
Sarat pembayaran: EXW, FOB Shanghai / Ningbo; CIF, CNF, jsb
Cocog
Pemborong barang perhiasan, Distributor, produsen Perhiasan, Perusahaan kostum Fesyen, Pembuatan Cipta, Pembuat Kado, jsb.
Konsep perusahaan:
Kualitas mangrupikeun jiwa urang, nyiptakeun kauntungan kanggo para nasabah
Kiriman:
1, Kirimkeun ku panto Courier Express ka panto - Pangiriman Swift (3-7 dinten damel) sareng kami tiasa nampi harga khusus (Rekomendasi)
2, Kirim ku Air: Tiba di Bandara tujuan anu gancang maka anjeun kedah nyandakana
3, Kapal ku Laut: Biaya pengiriman ongkos sareng pangiriman laun (20-35 dinten gumantung). Cocog pikeun kuantitas anu ageung sareng pangiriman non-mendes.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Patali produk