Pabrik jingcan parah ngaput kana batu, ngaput dina kristal rhinestones

Katerangan Singkat:

JCCrystal brand éta ngagaduhan rupa-rupa produk, kalebet datar batu panas deui, datar henteu aya batu hotfix, batu ngaput, mc chaton, batu mewah, batu mewah dina setting, ranté cup, kandang hotfix epoxy, sareng transfer rhinestone, jsb Ngagunakeun bahan gelas atah murni sareng peralatan cukuran CNC canggih sareng prosés plating ion vakum pikeun mastikeun kamampuan batu sareng penampilan anu saé.


Jinis Produk

Produk Tag

Pambuka

JCCrystal - komponén kristal optimal sareng asesoris kristal ti China

JCCrystal brand éta ngagaduhan rupa-rupa produk, kalebet datar batu panas deui, datar henteu aya batu hotfix, batu ngaput, mc chaton, batu mewah, batu mewah dina setting, ranté cup, kandang hotfix epoxy, sareng transfer rhinestone, jsb éta ngagunakeun bahan gelas atah murni sareng peralatan cukuran CNC canggih sareng prosés plating ion vakum pikeun mastikeun kasiretan batu sareng penampilan anu saé. Dumasar kana pabrik di pabrik China, JCCrystal henteu ngan ukur kauntungan anu hargana, tapi ogé tiasa ngajamin kualitas.

JCCrystal tiasa nawiskeun solusi rhinestone one-stop pikeun klien.

Kami ngagaduhan pabrik pabrik kristal, ngembang sareng manufaktur béda wangun unsur kristal.

Kami ngagaduhan pabrik asesoris kristal, gaduh batu mewah dina setting (kalebet desain makuta, desain D bentuk, desain kembang, desain rim, setting klasik, jsb).

Ihtisar

Rincian Gancang

Jenis Produk Rhinestones
7 dinten conto waktos waktos timah Dukungan
Bahan Kaca, bahan Kaca
Bentuk Multipédia, Multipédia
Jenis Rhinestones Leungit Rhinestones
Téhnik Ngaput-Atuh
Gaya Dulangna
Anggo Kantong, Garasi, Art Nail, Sapatu
Tempat Asal Zhejiang, Cina
Ngaran Brand JC Crystal
Nomer Modél CE032502
Ngaran Produk Ngaput batu
Warna Warni
Ukuranna Ngaropéa Ukuran
Dianggo Gaun kawinan
Sampel Sampel gratis
Pitur Pamariksaan Lingkungan
Pangmayaran Jaminan Perdagangan
Cara pengiriman DHL FEDEX EMS UPS EXPRESS

Pembungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual: Item tunggal
Ukuran pakét tunggal: 2X1X1 cm
Beurat kasar tunggal: 0,009 kg
Paket Tipe: ukuran leutik 240 potongan hiji kantong bodas, sapuluh kantong hiji kotak, genep kotak hiji karton. Nalika anjeun nyuhunkeun.
Waktos prosés:

Kuantitas (Senén)

1 - 100000

> 100000

Est. Waktos (dinten)

30

Rundingan

Katerangan

Ngaput Dina Rhinestones Baju Refleksi Pantun Langsing Kancing Rhinestone Bulk

Manik kristal sayogi dina sajumlah bentukna, ukuran sareng warna anu tiasa dianggo dina sababaraha cara.

Rhinestones sareng manik mangrupikeun barang anu paling dipénta. Tawaran utama dihijikeun sareng bentuk manik anu pikaresepeun anu tiasa digabungkeun dina sajumlah variasi. Manik kristal kami tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun perhiasan fashion ogé barang-barang trendi sapertos sapertos asesoris, hiasan beuteung, sulaman jsb.

* Rupa-rupa sareng desain anu énggal.

* Harga pangsaéna sareng pangiriman gancang dumasar kana kualitas anu diperyogikeun.

* Penjualan wareg sareng palayanan saatos jualan.

Jenis Produk:
Ngajut Dina Keunggalan Batu
Bahan:
Bahan perlindungan lingkungan
Warna:
Ngaropéa
Lebar:
Ngaropéa
Dianggo
DIY, hiasan, pakean jsb.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami