Grosir k9 rorestones teardrop batu kristal, kualitas luhur sagala jinis sudut tukang gelas batu jual panas produk 3 pembeli

Katerangan Singkat:

Seueur rerencangan bakal terang yén batu kristal datang dina seueur bentuk. Kusabab kristal dipotong béda, aranjeunna bakal ngahasilkeun bentuk anu béda-béda. Anu paling umum nyaéta buleud, sareng bentuk sanésna sacara umum disebut salaku bentuk khusus. Urang tiasa nyauran aranjeunna tina batu mewah, sapertos ngawangun jantung, serelek ngawangun, alun-alun, kuda-panon, bujur, jsb.


Jinis Produk

Produk Tag

Pambuka

Seueur rerencangan bakal terang yén batu kristal datang dina seueur bentuk. Kusabab kristal dipotong béda, aranjeunna bakal ngahasilkeun bentuk anu béda-béda. Anu paling umum nyaéta buleud, sareng bentuk sanésna sacara umum disebut salaku bentuk khusus. Urang tiasa nyauran aranjeunna tina batu mewah, sapertos ngawangun jantung, serelek ngawangun, alun-alun, kuda-panon, bujur, jsb.

Batu mewah anu pangsaéna sareng caang! Batu-batu anu dipasahkeun sacara cermat ieu tiasa disalikeun dina bezel beaded atanapi diatur dina cakar perhiasan pikeun nyiptakeun desain rarata anu hébat. Aranjeunna tiasa dianggo pikeun pakean, kantong, sapatu, ukuran leutik tiasa dianggo pikeun art art.Please catetan batu-batu ieu sanés ngagaduhan liang.

Ihtisar

Rincian Gancang

Bahan Loih Manik Crystal, Lampwork & Kaca
Jenis Sértipikat Pangajen Partai Katilu
Tempat Asal Cina
Ngaran Brand DS Crystal
Nomer Modél G190509001
Warna Manik Punten parios kartu warna
Ngaran Produk Batu Kristal Batu Kasap
Kualitas 1 K9 Kualitas
Kualitas 2 Kualitas luhur
Ukuranna Punten parios pilihan warna na
Warna Punten parios kartu warna
MOQ 500Pcs
Sampel Gratis
Dianggo Garasi / Sapatu / Kantong / Seni Nair

Pasokan Kamampuhan

Kabisa Suplai: 1000 Kantong / Kantong per Minggu

Pembungkusan & Pangiriman

Rincian Pembungkusan: Ngepak manik rhinestone kana potongan lepuh, teras nempatkeun ka kotak, atanapi nempatkeun langsung kana kantong.
Pelabuhan: Ningbo / Shanghai
Waktos prosés:

Kuantitas (Senén)

1 - 10000

> 100000

Est. Waktos (dinten)

15

Rundingan

Katerangan

Grosir K9 Teardrop Rhinestones Kering Batu, Kualitas High sagala jinis Balik Tukang Kaca Fancy Batu

Ngaran Produk: Crystal Rhinesotne, Batu Kasuk
Ngaran merek: DS Crystal
Bentuk & Ukuran: Punten parios katalog ieu di handap
Kualitas: Kualitas luhur, K9 kualitas
MOQ:
Béda sareng ukuran anu béda-béda.
Upami aya kapentingan, mangga tepikeun ka kami!
Warna: Punten parios pilihan warna na
Pangiriman:
3-15 dinten kerja
Hc444ebbb72704fa9a5b0fb3e66e6a6ade.jpg_
Hf208be82cb724720874386fc7c6ab0eeH.jpg_
H56cf6e4b1a6a40ea8cc8b6a024bb4d5cU.jpg_
H6a111f414a624cc1b6fdabe69369d9f9T.jpg_
H3de4e6aece70450180af7a77ed3a2594P.jpg_

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Patali produk