Grosir kualitas hénjol siki sikiuki tanggungan pesona logam pendants pikeun nyieun perhiasan

Katerangan Singkat:

Asesoris perhiasan anu saé-kualitas sareng mirah, sapertos sababaraha asesoris anu dilakukeun tina sababaraha manik-manik gelas anu indah, batu alami, mutiara dianggo kanggo anting, gelang, kalung. Parantos populer pisan kalayan konsumén. Di antawis para palanggan, asesoris anu didamel tina manik gelas paling laris. Kusabab urang gaduh 7 taun pangalaman produksi sareng 12 taun pangalaman impor sareng ékspor dina bidang manik kaca, kami langkung profesional.


Jinis Produk

Produk Tag

Pambuka

Asesoris perhiasan anu saé-kualitas sareng mirah, sapertos sababaraha asesoris anu dilakukeun tina sababaraha manik-manik gelas anu indah, batu alami, mutiara dianggo kanggo anting, gelang, kalung. Parantos populer pisan kalayan konsumén. Di antawis para palanggan, asesoris anu didamel tina manik gelas paling laris. Kusabab urang gaduh 7 taun pangalaman produksi sareng 12 taun pangalaman impor sareng ékspor dina bidang manik kaca, kami langkung profesional.

Asesoris manik gelas, khusus na asesoris manik siki. Alatan ku diyét manik anu luhur, anu tiasa ditambangan kana rupa-rupa bentuk sareng pola, aplikasi asesoris manik siki lebar pisan. Éta tiasa dianggo henteu ukur di perhiasan sapertos headdresses, pendants, kalung, pinggel, anting, tapi ogé dina pakean, kantong, sareng sajabana.

Urang ngagaduhan jinis jinis asesoris perhiasan di stok, sawangsulna konsultasi sareng mésér。

Ihtisar

Rincian Gancang

Jenis Perhiasan Pendants atanapi Charms
Pola silinder
Gaya BOHEMIA
Tempat Asal Zhejiang, Cina
Ngaran Brand JC Crystal
Nomer Modél JC 201909053AV
Pendants atanapi Jenis Charms Pendants Pesona
Perhiasan Bahan Utama Beusi sténless
Dijajah Rupa-rupa kaayaan
Jenderal Barudak, Lalaki, Unisex, Awéwé
Bahan Baja Stainless & Manik
Warna Warna-warna
Ukuranna 8 * 8mm
Dianggo Aksésori perhiasan DIY
Ngaran Produk Benih Manik Menik Pendant
MOQ 12 Potongan
Batu Utama Manik Siki Miyuki

Pembungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual: Item tunggal
Ukuran pakét tunggal: 5X5X5 cm
Beurat kasar tunggal: 0,030 kg
Jenis Paket: Sakumaha paménta anjeun!
Waktos prosés:

Kuantitas (Senén)

1 - 2000

> 2000

Est. Waktos (dinten)

15

Rundingan

Katerangan

Produk Band
JC Crystal
Ngaran Item
Jangkungna kualitas siki siki manik miyuki pesona logam pendants pikeun nyieun perhiasan
Bahan
Baja Karat & Manik Benih
Kualitas
AAA
Ukuranna
8mm * 8mm
Warna
Multi
MOQ
12 PCS

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Patali produk