Pengiriman barang gratis 4mm 6mm 8mmround manik-manik mutiara kaca kalung leupas niru perhiasan mutiara mutiara

Katerangan Singkat:

Miyuki Delica Beads nyaéta manik silinder kaca anu saragam anu asalna dina opat ukuran sareng sajumlah warna sareng bérés. Manik delica gaduh tabung atanapi bentuk silinder, sareng datar ditungtungan ku liang anu ageung kalayan ukuranana. Aranjeunna sering dianggo dina téknik anyaman bead off-loom ogé gawé ogé tapestry loom.


Jinis Produk

Produk Tag

Pambuka

Mutiara gelas: nganggo warna sareng ukuran warni. Beungeut halus sareng warna caang mangrupikeun pilihan pangpayunna pikeun nyieun sagala jinis perhiasan. Kaseueurna bentukna bunder, serelek cai, séréal rupa sareng bentuk-bentuk sanés. Bentukna sanés tiasa ngaropéa. Hargana murah sareng MOQ kawilang rendah. Parantos dipikacinta ku konsumén. Ieu mangrupikeun salah sahiji produk anu paling penting dina industri perhiasan.

Hal-hal anu peryogi perhatian:

1. Produk ieu sadayana dicét sareng dicét. Henteu warna manik téa. Sanggeus lila, bakal aya sababaraha discoloration atanapi cet serelek dina permukaan kusabab gesekan.

2. Bentuk tina jinis produk ieu kawilang biasa. Sababaraha anu rada leutik. Punten ati-ati pikeun nyegah muram barudak. Coba tetep teu tiasa dicapai.

Ihtisar

Rincian Gancang

Tempat Asal Zhejiang, Cina
Ngaran Brand JC kristal
Nomer Modél JC20190117183A
Jinis Mutiara Tipe Sintétis (lab didamel)
Bahan Mutiara Mutiara Tirai Mutiara
Mutiara Warna Punten tingal kartu warna
Ukuran mutiara 2mm-25mm
Bahan Gelas mutiara
Warna Vaious, leuwih ti 60 warna
Ukuranna 2mm, 3mm, 4mm / 6mm / 8mm / 10mm / 12mm / 14mm / 16mm
Bentuk Mutiara Babak Sampurna
Dianggo Asesoris Garasi
MOQ 100Strands
Pangmayaran T / T, L / C, Paypal, Unoin Kulon
Jenis Mutiara Leungitkeun Strand Beads

Pembungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual: Item tunggal
Ukuran bungkusan tunggal: 40X30X20 cm
Beurat kasar tunggal: 1,600 kg
Waktos prosés:

Kuantitas (Senén)

1 - 300

> 300

Est. Waktos (dinten)

7

Rundingan

Katerangan

Manik kristal sayogi dina sajumlah bentukna, ukuran sareng warna anu tiasa dianggo dina sababaraha cara.

Buleud Babak sareng Rondelles mangrupikeun barang anu paling dipénta ku liang. Tawaran utama dihijikeun sareng bentuk manik anu pikaresepeun anu tiasa digabungkeun dina sajumlah variasi. Manik kristal kami tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun perhiasan fashion ogé barang-barang trendi sapertos sapertos asesoris, hiasan beuteung, sulaman jsb.

* Rupa-rupa sareng desain anu énggal.

* Harga pangsaéna sareng pangiriman gancang dumasar kana kualitas anu diperyogikeun.

* Penjualan wareg sareng palayanan saatos jualan.

Ngaran Item:
Kaca Mutiara
Bahan:
Gelas
Bentuk Produk:
Babak
Téhnik:
Polandia
Warna:
Punten tingal kartu warna kami
Ukuran:
3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 7mm, 8mm, 10mm, 12mm, 14mm, 16mm, 18mm, 20mm.
Anggoan produk:
dipaké pikeun pakean sareng panemuan karajinan, hiasan manik hiasan, hiasan bumi sareng hiasan acara anu sanés, ogé kasohor aksésori perhiasan
MOQ:
100Strands
Kualitas:
AAA
07
08

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Patali produk