Jepang asli manik gelas kualitas luhur MIYUKI delica manik 11/0 pikeun nyieun perhiasan busana

Katerangan Singkat:

Miyuki Delica Beads nyaéta manik silinder kaca anu saragam anu asalna dina opat ukuran sareng sajumlah warna sareng bérés. Manik delica gaduh tabung atanapi bentuk silinder, sareng datar ditungtungan ku liang anu ageung kalayan ukuranana. Aranjeunna sering dianggo dina téknik anyaman bead off-loom ogé gawé ogé tapestry loom.


Jinis Produk

Produk Tag

Pambuka

Miyuki Delica Beads nyaéta manik silinder kaca anu saragam anu asalna dina opat ukuran sareng sajumlah warna sareng bérés. Manik delica gaduh tabung atanapi bentuk silinder, sareng datar ditungtungan ku liang anu ageung kalayan ukuranana. Aranjeunna sering dianggo dina téknik anyaman bead off-loom ogé gawé ogé tapestry loom. Salaku tambahan, manik-manik kaca MIYUKI dianggap "standar dunya" pikeun kualitas luhur, kapinteran, sareng bentuk saragam. Éta kabéh ditéang ku désainer busana, seniman sareng peminat manik anu sami.

Bewara

● Sababaraha manik dicelup, galvanis atanapi dilapis. Warna dina lapisan luarna tiasa sumping, digosok, atanapi upami direndam dina pangleyur anu kuat.

● Manik pérak atanapi galvanis dioksidasi nalika dilarapkeun dina lawon-asam tertentu anu asam, aranjeunna tiasa kabur atanapi janten poék kusabab parobahan kimia. Pikeun ngindarkeun kasus sapertos kitu, nétralkeun kaen sareng benang anjeun sateuacan disulam.

Ihtisar

Rincian Gancang

Bahan Loih Manik Crystal, Lampwork & Kaca
Tempat Asal Zhejiang, Cina
Ngaran Brand JC Crystal
Nomer Modél JC20190116175A
Warna Manik Pilihan warna na
Ngaran Produk Miyuki Delica Manik
Bentuk Babak
Ukuranna 11/0
Dianggo Asesoris Garasi, Gelang Barang Perhiasan & Kalung
Jenis Cabut Manik
MOQ 120 gram (10 gram / tabung)

Pembungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual: Item tunggal
Ukuran pakét tunggal: 5X5X5 cm
Beurat kasar tunggal: 0,012 kg
Jenis Pakét: 10 gram / tabung, 25 gram / kasus, 100 gram / polybag, 250 gram / polybag, 500 gram / polybag
Waktos prosés:

Kuantitas (Senén)

1 - 120

> 120

Est. Waktos (dinten)

3

Rundingan

Katerangan

Miyuki Delica Beads nyaéta manik silinder kaca anu saragam anu asalna dina opat ukuran sareng sajumlah warna sareng bérés. Manik delica gaduh tabung atanapi bentuk silinder, sareng datar ditungtungan ku liang anu ageung kalayan ukuranana. Aranjeunna sering dianggo dina téknik anyaman bead off-loom ogé gawé ogé tapestry loom. Salaku tambahan, manik-manik kaca MIYUKI dianggap "standar dunya" pikeun kualitas luhur, kapinteran, sareng bentuk saragam. Éta kabéh ditéang ku désainer busana, seniman sareng peminat manik anu sami.

DBS (15/0)
DB (11/0)
DBM (10/0)
DBL (8/0)
Diameter
1.30mm
1.6mm
2.2mm
3.0mm
Panjangna
1,15mm
1.3mm
1,7mm
2.7-2.8mm
Légol
0.65-0.70mm
0.80-0.85mm
0.95-1.00mm
1.5-1.6mm
Gram / PCS
350
200
108
30
sb-08
sb-07
sb-09

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami